Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SPECTACOL DE FORŢĂ LA LIGA ALEŞILOR PDL! Opoziţia din sânul Organizaţiei Dâmboviţa este mai puternică decât puterea

SPECTACOL DE FORŢĂ LA LIGA ALEŞILOR PDL! Opoziţia din sânul Organizaţiei Dâmboviţa este mai puternică decât puterea 

liga PDL 1

PDL-iştii dâmboviţeni, aripa Florin Popescu, s-au adunat la Casa de Cultură a Sindicatelor ca-n vremurile bune. Sute de membri veniţi din toate colţurile judeţului înarmaţi cu steguleţe tricolore, nu portocalii şi-au exprimat clar solidaritatea faţă de Florin Popescu, omul pe care-l vor înapoi în fruntea Organizaţiei PDL Dâmboviţa.

Liga Aleşilor Locali PDL a fost doar stratagema folosită pentru ca PDL.iştii dâmboviţeni să-şi arate dezacordul faţă de actuala conducere a organizaţiei judeţene, dar şi faţă de politica de suspendare pe care a dus-o la nivelul întegii ţări liderul Vasile Blaga. A fost mai mult un spectacol dedicat lui Florin Popescu.

S-a văzut clar. Aproape toţi primarii PDL din judeţ sunt alături de Florin Popescu. Gestul lor este unul de onoare, cum nu prea se mai găseşte în politica românească.

„Noi ştim că avem un singur preşedinte: Florin Popescu. Este preşedintele de drept al PDL Dâmboviţa”, s-a exprimat Adriean Budoiu, primarul de la Fieni.

„Ce se întâmplă acum, aici înseamnă unitate, forţă şi tărie. Acest mesaj trebuie să ajungă foarte clar şi rapid la Bucureşti. Cei care suntem aici am câştigat alegerile în 2008 şi tot noi am clasat Dâmboviţa pe locul cinci la alegerile din 2012″, a completat primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga.

Nicolae Alecu, unul dintre cei mai vechi edili PDL, cu cinci mandate la activ, a vorbit despre dezamăgire, dar şi despre forţă. Forţa celor ce s-au aflat în sala Casei de Cultură a Sindicatelor. „Sunt dezamăgit de relaţia noastră cu Centrul, care a luat decizii incorecte. Noi vrem unitate, nu dezbinare. Suntem concilianţi şi se vede că suntem şi puternici”.

Au lipsit câţiva edili care, este ştiut, cochetează cu PSD sau PNL. Uimitor! Liderul PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru, reprezentant al USL-ului criticar dur în timpul întrunirii, s-a aflat în sală. Ba, chiar a vorbit de la tribună. I-a felicitat pe PDL-işti şi i-a invitat în final să se înscrie la PNL.

Florin Popescu a avut o replică pentru Volintiru. Căsătoria nu înseamnă contopire. Soţii pot să se certe, pot să nu-şi vorbească, dar în final ajung să-şi dea seama că nevasta e frumoasă şi bărbatul este bun. Cu alte cuvinte, PNL şi PDL ar putea din nou să facă front comun.

Deşi considerată nestatutară de către conducerea interimară a PDL, Liga Aleşilor Locali a desemnat şi noii conducători: Adriean Budoiu – preşedinte, Mariu Caraveţeanu – vicepreşedinte şi Teodora Anghelescu – secretar.

Răspuns la SPECTACOL DE FORŢĂ LA LIGA ALEŞILOR PDL! Opoziţia din sânul Organizaţiei Dâmboviţa este mai puternică decât puterea

  1. Negoita Cristian

    cum poate decide domnul Blaga si sa puna el pe cine doreste in dambovita, atata timp cat biroul judetean al pdl a condus judetul spre victorie atatia an si a iesit pe locul 5 la locale 2012…Vasile, cum raspunzi la asta?

     

Adaugă un Comentariu

*