Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SPECTACOL: „Vestul Singuratic”, cu Florin Piersic Jr., la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte

SPECTACOL: „Vestul Singuratic”, cu Florin Piersic Jr., la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte 

Sursa foto: ileanaandrei.ro

Miercuri, 30 martie 2016, pe scena Teatrului Tony Bulandra din Târgovişte vor evolua artiştii de la „Nottara”, în spectacolul „Vestul Singuratic”, de irlandezul Martin McDonagh. Regia este semnată de Cristian Juncu, iar scenografia aparţine lui Carmencita Brojboiu.

Traducătorul piesei este Bogdan Budeş. Din distribuţie fac parte Florin Piersic jr., Vlad Zamfirescu, Andi Vasluianu, Ioana Calotă şi Corina Dragomir. Spectacolul este nerecomandat tinerilor sub 16 ani. Piesa lui Martin McDonagh, montată de actorii bucureşteni, a fost foarte bine primită de public şi de critica de specialitate.

„Nimic nu poate fi mai ofertant pentru un teatru şi pentru publicul său, decât un text modern, despre lucruri care neliniştesc, scris într-un ritm alert, fără ocolişuri şi inhibiţii inutile. Întotdeauna relaţiile interumane dintr-o comunitate, fie ea din Irlanda sau de oriunde, ne spun mai mult despre fiinţa umană decât zeci de tratate de psihanaliză. Aşa că sunteţi invitaţi să intraţi în lumea plină de violenţă, de umor negru, dar şi de neaşteptată compasiune a fraţilor Connor, a părintelui Welsh şi a frumoasei Girleen Kelleher”, scrie Irina Budeanu – critic de teatru şi film.

Aşadar, mâine, începând cu ora 19:00, pe scena Tetrului Tony Bulandra, un regal actoricesc pe un text superb: „Vestul Singuratic”.

Adaugă un Comentariu

*