Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 20, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SPRIJIN: 350.000 de lei pentru tinerii talentaţi. Depune un proiect până pe 17 iunie!

SPRIJIN: 350.000 de lei pentru tinerii talentaţi. Depune un proiect până pe 17 iunie! 

mol romania

Tineri sportivi și artiști cu rezultate bune din toată țara se pot înscrie în programul de promovare a talentelor lansat de MOL România și Fundația pentru Comunitate şi ajuns la cea de-a 12-a ediţie. Solicitările sub formă de proiecte pot fi depuse până la data de 17 iunie 2017, iar detaliile programului pot fi găsite pe www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro. Înscrierile se pot face atât individual, cât și prin echipe sportive sau ansambluri artistice.

La această ediție, programul dispune de un fond total de 350.000 lei, acordat de MOL România. Sumele vor fi alocate tinerilor sportivi sau artiști cu vârste între 8 și 18 ani, respectiv pentru categoria peste 18 ani, care au nevoie de susținere în scopul participării la concursuri sau achiziției de echipamente și materiale.

”Înscrierea unei solicitări de finanțare în acest concurs de proiecte este relativ simplă. Pe lângă prezentarea rezultatelor din ultimii doi ani și a obiectivelor de viitor, este importantă întocmirea exactă a bugetului pentru finanțarea solicitată. Corelarea chibzuită a cheltuielilor cu obiectivele stabilite ajută tinerii și în planificarea altor aspecte din viață”, a declarat András Imre – directorul executiv al Fundației Pentru Comunitate.

În cadrul Programului MOL de promovare a talentelor un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 10.000 lei pentru a acoperi cheltuielile de transport legate de activitatea sa sportivă sau artistică sau pentru a achiziționa echipamente și materiale. Din finanțarea totală a ediției a 12-a, 160.000 lei sunt destinați sportului, 120.000 lei domeniului artelor și 70.000 lei pentru categoria de vârstă de peste 18 ani, în cadrul căreia pot solicita sprijin acei tineri care au beneficiat deja de sponsorizări în ultimii ani și au depășit vârsta majoratului.

Cererile vor fi evaluate de două jurii de specialitate. Preşedintele juriului la secţiunea sport este Violeta BECLEA-SZÉKELY, campioană europeană la atletism şi doctor în sport, iar la secţiunea artă violonistul Albert MÁRKOS, concertmaestrul Filarmonicii Transilvania din Cluj.

Adaugă un Comentariu

*