Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ECONOMIE » SPRIJIN: Consultantul pentru credite, ca să nu mai greşeşti pe banii tăi în relaţia cu băncile!

SPRIJIN: Consultantul pentru credite, ca să nu mai greşeşti pe banii tăi în relaţia cu băncile! 

Foto: mondonews.ro

Românii au acum cel mai bun aliat în relaţia cu instituţiile financiar – bancare: Consultantul pentru credite!
Consultanţa pentru credite reprezintă un concept nou de business în România. Se adresează atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice. Rolul consultantului este acela de a identifica, în mod corect, nevoile şi dorinţele clienţilor, pentru a le oferi, apoi, varianta optimă de creditare.

Adesea, românii au făcut credite care, în câţiva ani, le-au produs grave dezechilibre în bugetul familiei sau chiar au dus în faliment afaceri prospere. Acest lucru s-a întâmplat din cauza accesului limitat la informaţie, dar şi din cauza strategiilor agresive de marketing, aflate în opoziţie cu interesul clienţilor.

Consultantul pentru credite devine, aşadar, aliatul clientului, în relaţia cu instituţiile financiar – bancare. El analizează ofertele din piaţă, din perspectivă profesionistă, identifică toate capcanele comisioanelor şi costurilor suplimentare şi poate negocia contractele de creditare. Totodată, acordă asistenţă clientului, inclusiv în faza de întocmire a documentaţiei, scutind timp şi bani pentru acesta.

Conceptul de consultanţă pentru credite este unul de succes în statele în care sistemul financiar – bancar a ajuns la maturitate şi reprezintă un serviciu cu reale beneficii pentru cei care doresc să contracteze credite cu riscuri minime şi în avantajul lor. Puteți găsi mai multe detalii pe site-ul www.finantist.ro.

Pentru informații suplimentare, legate de consultanța pentru credite, vă așteptăm să ne contactați la numerele de telefon: 0732.213.227; 0722.596.047 sau cu întrebări, la adresele de e-mail: nicolae.duta@finantist.ro, dt.nicolae@gmail.com.

Adaugă un Comentariu

*