Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » Spune NU violenţei împotriva femeilor! Candidata PSD Carmen Holban te provoacă să-i fi alături!

Spune NU violenţei împotriva femeilor! Candidata PSD Carmen Holban te provoacă să-i fi alături! 

carmen-holban-violenta-femei

Carmen Holban, candidat PSD Dâmboviţa pentru funcţia de deputat în Parlamentul României, a lansat astăzi, de Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor, o provocare tuturor celor pe care agresivitatea îi revoltă.

„Vă îndemn să gândim împreună un set concret de măsuri prin care, în următorii ani, să putem spune cu adevărat STOP VIOLENŢEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR! Consider că măsurile de protecție împotriva acestui fenomen sunt încă firave, iar legile trebuie înăsprite.

Violența împotriva femeilor și fetelor este, din păcate, una dintre cele mai acute și revoltătoare probleme ale lumii în care trăim. Se întâmplă acasă, în spații private sau locuri publice. Este un fapt criminal și o încălcare gravă a drepturilor omului și, de aceea, reclamă o reacție mult mai energică din partea noastră”, este mesajul candidatei PSD Dâmboviţa – Carmen Holban, preşedinta Organizaţiei Femeilor Social Democrate Târgovişte.

OFSD Târgoviște militează activ împotriva oricărui tip de violență împotriva femeilor și susține îndreptarea atenției către prevenirea și combaterea acestui fenomen în cadrul politicii de stat pentru protecția familiei și de sănătate publică. Spunem NU violenței! Spunem NU violenței împotriva femeilor!

 

Adaugă un Comentariu

*