Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » STARE: Războiul din PSD, în faza pregătirii atacului la baionetă!

STARE: Războiul din PSD, în faza pregătirii atacului la baionetă! 

tudose - dragnea

Premierul Mihai Tudose a refuzat să-l demită din funcţia de şef al Poliţiei Române pe chestorul Bogdan Despescu. Propunerea a venit de la ministrul de Interne, Carmen Dan, pe fondul scandalului declanşat din cauza poliţistului pedofil. Faptul că Tudose a refuzat să-l demită pe inspectorul general al Poliţiei Române este încă o dovadă că în PSD cuţitele sunt ascuţite şi că s-a pornit deja măcelul între grupurile Dragnea şi Tudose.

Analiştii politici spun că Mihai Tudose are de partea sa o serie de baroni PSD, nemulţumiţi de modul în care conduce Liviu Dragnea partidul, dar şi sistemul nevăzut, care ar dirija din umbră România. Sunt destule voci care susţin că, din acest război fratricid, Liviu Dragnea va ieşi şifonat rău, fiind obligat să accepte o conducere colectivă. Se mai vorbeşte şi de faptul că Mihai Tudose va elimina din Guvern toţi miniştrii şi secretarii de stat loiali lui Dragnea.

În Dâmboviţa, politicienii PSD, cei care îi mai sunt credincioşi lui Liviu Dragnea, vor avea de suferit, în condiţiile în care Adrian Ţuţuianu, şeful organizaţiei PSD, şi-a arătat pe faţă simpatia faţă de tabăra premierului Tudose.

Adaugă un Comentariu

*