Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » STRATEGIE: Pesediştii ialomiţeni pregătesc alegerile europarlamentare în Bucegi

STRATEGIE: Pesediştii ialomiţeni pregătesc alegerile europarlamentare în Bucegi 

silvian ciuperca

Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, s-a aflat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Hotelul Peştera din Bucegi,împreună cu reprezentanţii PSD din judeţ pentru a participa la o întâlnire de pregătire a alegerilor europarlamentare.

În afară de analişti politici, sociologi şi strategi, la conferinţele organizate, au participat şi europarlamentara Viorica Dăncilă şi fostul ministru al Educaţiei şi actual candidat pentru Parlamentul European, Ecaterina Andronescu.

Silvian Ciupercă a declarat că a ales pentru întâlnire această locaţie întrucât întotdeauna s-a simţit bine în Bucegi, aproape de izvoarele Ialomiţei.

„Suntem legaţi şi de izvoarele, şi de vărsarea Ialomiţei în Dunăre. Ne adăpăm şi noi de la izvoarele Ialomiţei ca şi dumneavoastră. Bucegii sunt munţi deosebiţi, pitoreşti. Şi noi, în Ialomiţa, dorim să punem în valoare din punct de vedere turistic, pescuitul şi zona de agrement specific bălţii Ialomiţei. Vrem ca românii să-şi petreacă mai mult concediile în ţară, să se bucure de frumuseţiile pe care noi le avem”, a declarat şeful administraţiei judeţene din Ialomiţa.

Adaugă un Comentariu

*