Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » ALEGERI » STRATEGIE: PSD Dâmboviţa nu-şi scoate la rampă candidaţii!

STRATEGIE: PSD Dâmboviţa nu-şi scoate la rampă candidaţii! 

Sandu Oprea - secretar executiv PSD Dâmboviţa

După acelaşi tipic exprimat şi de PNL, nici PSD-iştii dâmboviţeni nu sunt gata cu listele de candidaţi sau nu vor să îi arunce, încă, în ochii opiniei publice. După cum s-a exprimat Sandu Oprea, secretar executiv al organizaţiei PSD Dâmboviţa şi unul dintre cei care dictează în partid, se mai fac sondaje, cercetări sociologice, încă sunt scanaţi primarii actali şi posibilii pretendenţi la funcţii.

În circa 60 de localităţi, lucrurile sunt bătute în cuie, primarii rămân pe poziţii, dar mai sunt 29 de unităţi administrative unde se analizează încă. Sandu Oprea, în stilu-i caracteristic, nu a vrut să nominalizeze localităţile cu probleme. PSD lucrează acum la ofertele electorale, la întocmirea contractelor cu alegătorii.

Pe surse, am aflat că lucrurile sunt oarecum tensionate în ceea ce priveşte candidatura pentru postul de primar la Răzvad, unde favoritul şefului de organizaţie PSD, Sandu Oprea, ar fi tânărul viceprimar Emanuel Spătaru. Şi la Moroeni ar fi apărut probleme, Laurenţiu Moraru, primarul în funcţie, nemaifiind dorit de mulţi dintre reprezentanţii locali ai PSD. De asemenea, Ion Rusu, actualul edil al comunei Tărtăşeşti, şi-a exprimat dorinţa de a nu mai candida pentru un nou mandat. Acelaşi tip de semnal ar veni şi dinspre Dărmăneşti. Nu mai punem la socoteală zvonurile, încă neconturate, despre unii edili social-democraţi care sunt pregătiţi să sară în barca UNPR.

Adaugă un Comentariu

*