Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » SUCCES: Fraţii Marin din Târgovişte, medalii de aur în Cupa României la Wushu Kung Fu Qinda

SUCCES: Fraţii Marin din Târgovişte, medalii de aur în Cupa României la Wushu Kung Fu Qinda 

Trei băieţi de aur, unul de bronz şi un antrenor mândru - Marius Mihai Marin

Fraţii Marin, din Târgovişte, nu s-au dezminţit nici la această ediţie a Cupei României la Wushu Kung Fu Qinda, desfăşurată pe 18 octombrie la Bucureşti, şi s-au întors acasă fiecare cu câte o medalie de aur! George Mihai (16 ani), David Ovidiu (15 ani) şi Gabriel Alexandru (12 ani) au învăţat tainele artelor marţiale de la tatăl lor, Marius Mihai Marin, la rândul său multiplu medaliat la campionatele naţionale de Wushu Kung Fu.

Anul acesta, George Mihai şi David Ovidiu au impresionat şi pe plan internaţional, devenind, chiar de la prima participare la acest nivel comptiţional, campion, respectiv vicecampion european! A fost încununarea pasiunii cu care se pregătesc. Şi nici nu s-ar fi putut altfel, când ne gândim că practic au învăţat să meargă în sala de antrenament! Frăţiorul mai mic, Gabriel Alexandru, aşteaptă şi el cu nerăbdare să împlinească 15 ani, să poată participa la Europene.

Antrenorul Marius Mihai Marin nu se mândreşte doar cu fiii săi, ci şi cu seniorul Niculae Paraschiv, care a obţinut, duminică, în Cupa României, o binemeritată medalie de bronz, deşi este doar la a doua participare într-o competiţie şi are la activ numai un an de pregătire.

diplome fratii marin

Adaugă un Comentariu

*