Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 20, 2019
Sunteți Aici Home » POLITIC » SUCCES: Proiectul de lege „Primul loc de muncă”, elaborat de UNPR, a fost aprobat în Senat

SUCCES: Proiectul de lege „Primul loc de muncă”, elaborat de UNPR, a fost aprobat în Senat 

inaugurare UNPR 3

Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, dovedeşte pe zi ce trece că se ţine de cuvânt. Iniţiativele pe care le-a expus până acum, în cadrul diferitelor întâlniri politice, nu au fost doar vorbe. „Primul loc de muncă”, proiect de lege aparţinând vicepremierului Gabriel Oprea, a fost aprobat în plenul Senatului.

Potrivit acestuia, patronii care vor oferi locuri de muncă tinerilor între 16 şi 29 de ani vor primi din partea statului, pe o perioadă de un an şi jumătate, câte un salariu minim pentru fiecare persoană din categoria de vârstă prevăzută în document care va fi angajată. De asemenea, nu vor plăti pentru salariaţii tineri, nou angajaţi, contribuţiile sociale. Condiţia esenţială pusă în lege pentru firmele angajatoare este acea de a asigura tinerilor locul de muncă cel puţin trei ani.

dan miculescu

„Este o dovadă clară că noi, cei de la UNPR, facem ceea ce promitem! Aprobarea în Senatul României a proiectului de lege «Primul loc de muncă», reprezintă un succes, atât pentru partidul nostru, dar mai ales pentru tinerii acestei ţări, de soarta cărora ne preocupăm intens. Nu mai punem la socoteală că, prin facilităţile fiscale prevăzute în respectivul act normativ, se asigură un sprijin consistent şi firmelor angajatoare”, ne-a declarat Dan Miculescu – preşedintele UNPR Dâmboviţa.

Noua lege, o adevărată bombă electorală pentru UNPR, ar trebui să intre în vigoare la 1 ianuarie 2016. Urmează să se pronuţe şi Camera Deputaţilor, ca for decizional.

Răspuns la SUCCES: Proiectul de lege „Primul loc de muncă”, elaborat de UNPR, a fost aprobat în Senat

 1. moshu49

  bine ţintit, dar…
  mai uşor pe scări cu… „facem ceea ce promitem!” că la fel aţi promis şi impozitarea marilor averi („taxa de solidaritate”) cu vreo 4 ani în urmă.
  deh, dacă „interesul naţional” a fost să moară … a murit!
  dar reluaţi-o că vin noi alegeri, iar la mintea scurtă a rumânului dă bine. :(

   

Adaugă un Comentariu

*