Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 18, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » SUCCES: Târgoviştenii, campioni naţionali la Radio Orientare: 5 medalii de aur, 7 de argint şi 3 de bronz

SUCCES: Târgoviştenii, campioni naţionali la Radio Orientare: 5 medalii de aur, 7 de argint şi 3 de bronz 

radio orientare 3

CS Municipal Târgovişte s-a impus pe podium la toate probele Campionatelor Naţionale Individuale de Radio Orientare, desfăşurate la Craiova, în perioada 29 august – 1 septembrie 2014. Sportivii au fost supuşi la 4 probe diferite: 144Mhz; 3,5MHz; Foxoring şi Sprint.

În prima probă (144MHz), târgoviştenii au obţinut două titluri de campioni, prin Andrei Gherghescu la categoria M19 şi Alexandru Babeu la categoria M21. La categoria M40, Pavel Babeu a obţinut argintul.

În cea de-a doua probă (Foxoring), dâmboviţenii au dominat podiumul, câştigând aurul şi argintul, prin Andrei şi Alex Gherghescu, la categoria M19, şi două medalii de argint, prin Alex Babeu şi Pavel Babeu, la categoriile M21 şi M40.

În proba a treia (3,5MHz), la categoria M40, cei doi sportivi târgoviţteni Pavel Babeu şi Ionel Vişan s-au clasat pe locurile 2 şi 3 ale podiumului, iar la categoriile M21 şi M40, Municipal Târgovişte şi-a mai trecut în cont două medalii de bronz, prin Alex Babeu, respectiv Alex Gherghescu.

În ultima probă (Sprint), sportivii târgovişteni au câştigat alte două titluri, prin Alex Babeu şi Pavel Babeu, la categoriile M21 şi M40. De asemenea, medaliile de argint au revenit tot dâmboviţenilor, prin Ionel Visan şi Alex Gherghescu, la categoriile M19 şi M40.

radio orientare 1

Competiţiile au fost organizate în păduri de şes, un lucru avantajos pentru sportivii târgovişteni, obişnuiţi pe acest tip de teren, iar dificultatea traseelor a fost demnă de un Campionat Naţional, făcând diferenţa între cei mai buni sportivi din ţară.

În urma acestor Campionate Naţionale Individuale, CS Municipal Târgovişte îşi trece în palmares 5 titluri de campion naţional, 7 medalii de argint şi 3 de bronz. A fost cea mai importantă întrecere din sezon pentru radio orientariştii târgovişteni, care au dat un randament bun. Concurenţa a fost mai mare ca în ultimele sezoane de Radio Orientare, dar lotul dâmboviţean se menţine printre echipele de top ale României.

radio orientare 2

Adaugă un Comentariu

*