Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » SUCCES: Târgoviştenii, pe podium la Campionatul Balcanic de Radio Orientare

SUCCES: Târgoviştenii, pe podium la Campionatul Balcanic de Radio Orientare 

Alexandru Babeu - aur

Târgoviştenii care au făcut parte din lotul naţional al României pentru Campionatul Balcanic de Radio Orientare, organizat anul acesta în Croaţia, în regiunea montană Gorski Kotar, s-au întors acasă victorioşi, obţinând fiecare din cei cinci sportivi câte o medalie.

Claudiu Anghelescu a mai urcat o treaptă în ierarhia sportivilor radio orientarişti, prin cucerirea medaliei de aur la categoria M14. Recent, Claudiu a obţinut titlul de campion naţional la tineret.

Alexandru Babeu a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, la categoria de M21 (seniori). De altfel, Alexandru deţine recordul României, cu şase titluri balcanice obţinute la categoriile de juniori. Acum, şi-a adăugat în palmares un nou titlu de Campion Balcanic.

La categoria M19, gemenii Alexandru şi Andrei Gherghescu s-au impus cu medaliile de argint, respectiv bronz. Podiumul a fost dominat astfel de steagul Romaniei la aceasta categorie, la fel ca în ultimele 5 ediţii.

Veteranul Pavel Babeu a obţinut medalia de argint la categoria M50.

Peste trei săptămâni, echipa de Radio Orientare de la CS Municipal Târgovişte va participa la cea mai importantă competiţie naţionala a sezonului: Campionatele Naţionale Individuale.

pavel babeu

Pavel Babeu – argint

gemeni gherghescu argint si bronz

Alexandru şi Andrei Gherghescu – argint şi bronz

andrei gherghescu

Andrei Gherghescu

andi gherghescu - alex babeu

Andrei Gherghescu şi Alexandru Babeu

alex gherghescu

Alexandru Gherghescu

Adaugă un Comentariu

*