Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SUD MUNTENIA: Ai o idee de afacere? Merlin Business Consulting îţi dă 25.000 de euro. Află cum!

SUD MUNTENIA: Ai o idee de afacere? Merlin Business Consulting îţi dă 25.000 de euro. Află cum! 

foto merlin

S.C. „Merlin Business Consulting” S.R.L. București, în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu S.C. „Fergus Green Investment” S.R.L. București implementează în regiunile Sud Est și Sud Muntenia (Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman) proiectul POSDRU/176/3.1/S/149699, având titlul „Antreprenoriatul-oportunitate pentru un viitor mai bun!”.

Obiectivul general al proiectului constă în activități orientate către dezvoltarea competenţelor antreprenoriale şi manageriale în vederea îmbunătăţirii performanţei şi formării profesionale actuale a persoanelor cu vârsta peste 18 ani, din care cel puțin 50% persoane din categoria 18-25 ani înmatriculate în învățământul superior, pentru a dezvolta spiritul antreprenorial şi pentru a genera un număr crescut de afaceri.

Scopul proiectului este acela de a consilia 500 de persoane şi de a forma în domeniul antreprenorial 400 de persoane cu vârsta peste 18 ani, din care cel putin 50% persoane din categoria 18-25 ani înmatriculate în învățământul superior, persoane care doresc să iniţieze o activitate independentă, prin programe de formare profesională acreditate și participarea la campanii de informare, conferinţe, care să le dezvolte competenţele antreprenoriale şi manageriale și pentru a genera un număr crescut de afaceri.

În plus, în cadrul proiectului se vor înființa, în cele două regiuni, 40 de întreprinderi noi prin acordarea de subvenții în valoare de maxim 25.000 euro sub forma de ajutor de minimis. În data de 23 aprilie 2015 s-a dat START la concursul de planuri de afaceri!

Detalii suplimentare pe website: www.antreprenoriatpentruviitor.ro/start-up.html
sau Facebook: www.facebook.com/MerlinBusinessConsulting

Persoanele care doresc să se înscrie în Grupul țintă și să participe la concursul de planuri de afaceri se pot adresa în scris la următoarele adrese de e-mail:

nicolae.posta@merlinbc.ro
Nicolae POSTA – Expert Facilitator grup țintă
claudia.sache@merlinbc.ro
Claudia SACHE – Expert Facilitator grup țintă

sau pot veni direct, de luni până vineri, între orele 8,30-16,30 la: CENTRUL de SPRIJIN pentru inițierea afacerilor TÂRGOVIȘTE, Str. Libertății nr. 2, Clădirea Mondial, Corp A, etaj 2, spațiul nr. 8. Telefon 0722.299.657

De la idee la afacere e doar un pas! Vă așteptăm să îl faceți alături de noi.

Echipa Centrului de Sprijin Târgoviște

Adaugă un Comentariu

*