Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » SUD MUNTENIA: CFR a suspendat mai multe trenuri InterRegio, din cauza vremii nefavorabile

SUD MUNTENIA: CFR a suspendat mai multe trenuri InterRegio, din cauza vremii nefavorabile 

gara targoviste 1

Ca urmare a avertizărilor meteo cod galben emise pentru acest week-end, sâmbătă – 7 februarie, mai multe trenuri InterRegio nu vor circula. În Regiunea Sud Muntenia, sunt afectaţi călătorii de pe rutele Bucureşti – Titu – Piteşti şi Titu – Târgovişte.

Au fost suspendate trenurile: IR 1785, IR 1788 Bucureşti Nord – Piteşti şi retur, IR 1881 Titu – Târgovişte, IR 1780 Piteşti – Titu.  De asemenea, în data de 7 februarie, unele trenuri Regio de pe rutele Bucureşti Obor – Feteşti şi retur şi Bucureşti Nord către Slobozia şi retur nu vor circula, acestea fiind anunţate la nivel local în staţiile de plecare/sosire. În funcţie de condiţiile de circulaţie sunt posibile şi alte modificări.

Pasagerii care doresc să călătorească pe rutele afectate îşi pot lua bilete la celelalte trenuri care vor asigura legăturile feroviare dintre localităţi. Cei care nu mai doresc să continue călătoria vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Pasagerii sunt rugaţi să se informeze să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

Adaugă un Comentariu

*