Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 11, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SUD MUNTENIA: Cu ochii pe şoferiţe! Poliţiştii au înlocuit sancţiunile cu flori şi mărţişoare. FOTO

SUD MUNTENIA: Cu ochii pe şoferiţe! Poliţiştii au înlocuit sancţiunile cu flori şi mărţişoare. FOTO 

martisoare politisti dambovita

Poliţiştii români din cadrul Serviciilor Rutiere de la nivelul judeţelor le-au luat vânat astăzi în trafic pe şoferiţe, nu pentru a le aplica amenzi, ci pentru a le oferi un mărţişor şi pentru a le adresa urări de sănătate, fericire şi împliniri în plan personal şi profesional.

În judeţul Călăraşi, oamenii legii nu le-au uitat nici pe doamnele şi domnişoarele de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean şi le-au vizitat pentru a le dărui simboluri ale primăverii.

martisoare politisti calarasi 2

În judeţul Dâmboviţa, au primit mărţişoare şi femeile care au călătorit cu trenul, întrucât poliţiştii de la Transporturi au „furat” exemplul colegilor de la Rutieră, care ies în stradă cu efective mărite la fiecare început de martie.

Cum spuneam, astfel de gesturi frumoase s-au consumat în toate judeţele din Regiunea Sud Muntenia: Ialomiţa, Giurgiu, Teleorman, Prahova şi Argeş. Aşa cum ne-au obişnuit de mai mulţi ani, oamenii legii vor repeta aceste acţiuni ziua de 8 Martie.

martisoare politisti calatasi 3 martisoare politisti dambovita 1 martisoare politisti calatasi 1 martisoare politisti dambovita 1 tren

Adaugă un Comentariu

*