Știri, Muntenia-Sud, România|marți, februarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SUD MUNTENIA: Fonduri pentru dotarea cu echipamente a microîntreprinderilor

SUD MUNTENIA: Fonduri pentru dotarea cu echipamente a microîntreprinderilor 

proiecte microintreprinderi 2

Astăzi, 20 martie, la ora 10:00, s-a deschis sesiunea de depunere a proiectelor pentru dezvoltarea microîntreprinderilor în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, Domeniul major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”.

Odată ce proiectele au fost depuse, acestea au intrat direct în procesul de evaluare, în ordinea înregistrării la sediul Agenţiei. Astfel, experţii ADR Sud Muntenia au început deja verificarea preliminară a cererilor de finanţare înregistrate, în baza grilei de verificare.

Reamintim că cererile de proiecte pentru Domeniul major de intervenţie 4.3 pot fi depuse la sediul Agenţiei până în data de 17 aprilie, ora 14:00, iar solicitanţii eligibili pentru acest apel de proiecte sunt societăţile comerciale sau societăţile cooperative care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate detaliate în cadrul ghidului. În actuala sesiune de depunere de proiecte sunt eligibile doar dotările (echipamente, utilaje, sisteme IT), nu și lucrările de construcţii.

proiecte microintreprinderi 1

Adaugă un Comentariu

*