Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » SUD MUNTENIA: Giurgiu, cel mai mare scor din ţară pentru Victor Ponta. Vezi situaţia în celelalte judeţe!

SUD MUNTENIA: Giurgiu, cel mai mare scor din ţară pentru Victor Ponta. Vezi situaţia în celelalte judeţe! 

vot 3

În Argeş Victor Ponta a obţinut 49,7%, ia Iohannis 20,9%. În Prahova, Ponta a fost votat de 39,41%, iar candidatul ACL a avut un procent de 27,71%.

Dâmboviţa, cu Adrian Ţuţuianu la cârmă, a scos un scor mult mai bun faţă de vecinii mai puternici – 52,54% pentru Victor Ponta. Klaus Iohannis a obţinut doar 23,78% din voturile valabil exprimate.

În Teleorman, judeţul vicepremierului Liviu Dragnea – al doilea om din PSD, Victor Ponta a fost votat de 57% dintre alegători, iar Klaus Iohannis de 25%.

În Călăraşi, judeţ considrat a fi fief al PNL, avându-l pe Răducu Filipescu şef la Consiliul Judeţean, Victor Ponta a obţinut 49,76% din voturi, iar Klaus Iohannis – 27,36%.

În judeţul Ialomiţa, recentul scandal în care a fost implicat preşedintele Consiliului Judeţean, Silvian Ciupercă, nu l-a afectat pe Victor Ponta care a obţinut 53,61% din voturi. Klaus Iohannis a avut un scor de 18,99%.

Judeţul Giurgiu a obţinut pentru Victor Ponta cel mai mare scor din ţară, 61,32%. Evident, Klaus Iohannis a avut un scor extrem de mic – 15,40%.

Cu alte cuvinte, Victor Ponta ar fi câştigat alegerile dintr-un singur tur de scrutin în judeţele Giurgiu, Dâmboviţa, Teleorman şi Ialomiţa.

Adaugă un Comentariu

*