Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » SUD MUNTENIA: Migraţia aleşilor, pe judeţe! Giurgiu, fruntaş în topul regiunii, cu 44 de edili migratori

SUD MUNTENIA: Migraţia aleşilor, pe judeţe! Giurgiu, fruntaş în topul regiunii, cu 44 de edili migratori 

PSD 4

În Ialomiţa, unde la cârma Consiliului Judeţean se află Silvian Ciupercă, Ordonanţa 55 – cea privind migraţia aleşilor locali, nu a fost cu noroc pentru PSD. Doar patru primari au ales să sară în barca social-democraţilor, comparativ cu Dâmboviţa, unde numărul migratorilor politici s-a ridicat la 23 de edili şi 185 de consilieri.

Silvian Ciupercă a declarat ziariştilor că nimeni nu a fost forţat în perioada celor 45 de zile să-şi schimbe orientarea politică. Cei care totuşi au făcut-o au crezut că aşa este mai bine pentru comunitate.

Potrivit Revistei 22, în Argeş, ordonanţa promovată de Liviu Dragnea a adus în ograda PSD 16 primari, 9 viceprimari şi 90 de consilieri.

În Călăraşi, fieful liberalilor, doar un primar a trecut la PSD, numărul lor fiind acum 13. Liberalii l-au pierdut şi pe edilul municipiului Călăraşi – Daniel Drăgulin, care a ales UNPR.

Surpriză în Teleorman unde, până acum, organizaţia judeţeană a PSD nu a vrut să divulge numărul traseiştilor.

În Prahova, 20 de edili de oraşe şi comune au părăsit partidul care i-a lansat, majoritatea optând pentru PSD.

În Giurgiu, 44 de primari şi 460 de consilieri au semnat pentru PSD.

Adaugă un Comentariu

*