Știri, Muntenia-Sud, România|marți, august 11, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » SUD MUNTENIA: Prefecţii de Argeş şi Teleorman au fost schimbaţi. Urmează Prahova

SUD MUNTENIA: Prefecţii de Argeş şi Teleorman au fost schimbaţi. Urmează Prahova 

Foto: mediafax

Premierul Victor Ponta a început înlocuirea prefecţilor de sorginte liberală. În Regiunea Sud Muntenia, sunt în această situaţie prefecţii de Argeş, Teleorman şi Prahova, cărora li se adaugă prefectul de Ialomiţa, susţinut de către democrat-liberali şi care a revenit anul trecut pe funcţie după ce s-a judecat cu Guvernul şi a câştigat procesul.

Miercuri, au fost înlocuiţi din funcţie prefectul de Teleorman – Liviu Dumitraşcu, cu subprefectul Daniela Carmen Dan, care va fi învestită oficial mâine, 16 martie 2014.

Joi, a fost demis şi Cristian Soare de la Argeş, un prefect care şi-a făcut bine treaba, un prefect care a ştiut să depăşească stadiul de teorie şi să pună în practică multe proiecte cu impact. În locul său, PSD Argeş îl va susţine la Bucureşti pe subprefectul Ion Burnei, fost deputat de Mioveni.

Se pare că urmează prefectul de Prahova – Marius Gabriel Sersea, care va fi înlocuit cel mai probabil cu subprefectul Rodica Paraschiv.

Deşi este vizibil că schimbările au intervenit ca urmare a ruperii USL, premierul Victor Ponta contestă acest lucru, însă pentru cei care l-or crede.

“Schimbăm prefecţii, dar n-are legătură cu PNL. Are legătură cu faptul că pregătim alegerile din 25 mai. Evident, ca de fiecare dată, facem numiri de prefecţi şi subprefecţi. Ministerul de Interne va da lista”, a precizat Ponta după şedinţa de Guvern.

Adaugă un Comentariu

*