Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » SUD MUNTENIA: Şefii CJ Dâmboviţa, Călăraşi şi Ialomiţa reprezintă România în Comitetul Regiunilor

SUD MUNTENIA: Şefii CJ Dâmboviţa, Călăraşi şi Ialomiţa reprezintă România în Comitetul Regiunilor 

tutuianu ciuperca filipescu

Adunarea generală a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România şi-a ales luni, 12 ianuarie, în şedinţă extraordinară, reprezentanţii în Comitetul Regiunilor şi a decis să îşi cumpere un sediu central în Capitală, a anunţat preşedintele Uniunii, Marian Oprişan, scrie Agerpres.

„Prezenţa noastră la Comitetul regiunilor trebuie să fie una foarte activă, în aşa fel încât România chiar să beneficieze de modul în care Comitetul Regiunilor acţionează în UE”, a declarat Oprişan luni la Palatul Parlamentului.

El a precizat că Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România va avea în Comitetul Regiunilor câte 6 membri titulari şi supleanţi iar Asociaţia Municipiilor din România, câte trei membri titulari şi supleanţi, la fel ca Asociaţia Oraşelor din România şi Asociaţia Comunelor din România.

Cei şase membri titulari ai UNJCR în Comitetul Regiunilor, cu un mandat de cinci ani, sunt: preşedintele CJ Dolj – Ion Preoteasa, preşedintele CJ Ialomiţa – Silvian Ciupercă, preşedintele CJ Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu, preşedintele CJ Călăraşi – Răducu Filipescu, preşedintele CJ Iași – Cristian Adomniței şi preşedintele CJ Harghita – Borboly Csaba.

Sursa: Agerpres

Răspuns la SUD MUNTENIA: Şefii CJ Dâmboviţa, Călăraşi şi Ialomiţa reprezintă România în Comitetul Regiunilor

  1. Dorel

    Poate ca o fraza in care se explica ce este Comitetul Regiunilor si unde este el ar fi fost utila. O stire are rolul de a informa. Ori, aici informatia este incompleta.

     

Adaugă un Comentariu

*