Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SUGESTIE: Mastodonţii înnămoliţi nu mai trebuie acceptaţi în faţa Prefecturii Dâmboviţa!

SUGESTIE: Mastodonţii înnămoliţi nu mai trebuie acceptaţi în faţa Prefecturii Dâmboviţa! 

off road 4

Municipiul Târgovişte nu a găzduit musai concursul bolizilor de Off-Road „Corb44 Adventure Days”, ci a asigurat de fapt parcarea centrală a acestor monştri pe patru roţi, pe platoul din faţa Prefecturii, care arată şi aşa ca vai de el.

Cetăţenii care au avut neşansa să treacă, dimineaţa, prin buricul târgului au putut inhala, la liber, fum de motor cât cuprinde şi să-şi „dezmierde” privirile cu maşinile înnămolite, plus imaginea unui loc de promenadă, transformat într-un câmp de luptă sau atelier auto, ca să nu zicem direct… cocină!

Nu ştim dacă în alte reşedinţe de judeţ s-ar fi permis ca centrul oraşului să fie invadat de autovehicule gen tractor, care, după ce au „arat” toate drumurile prin păduri, au adus glodul în inima municipiului.

Ne dorim ca autorităţile să fie mai atente, pe viitor, şi să creze o bază pentru mastodonţii de acet tip undeva la marginea oraşului. Nu trebuie să suportăm toţi mofturile unora cu bani care vin să ne acapareze mediul, şi aşa puţin, pe care ni-l dorim curat şi liniştit.

off road 3 off road 2 off road 1

4 Răspunsuri la SUGESTIE: Mastodonţii înnămoliţi nu mai trebuie acceptaţi în faţa Prefecturii Dâmboviţa!

 1. moshu49

  da’ şi io am o sugestie: nu mai acceptaţi sediul CJ al PCR în „buricul tîrgului”!

   
 2. George

  Nu de alta,dar daca nu erau acesti „mastodonti” ,era un aer foarte curat in oras sau daca mergem pe Bulevardul Castanilor si o vrem sa trecem sensul giratoriul spre gară,e un drum ca in palmă,cu nămol de 1 metru pe trotuar si santuri de 2 m pe sosea ca n am fost in stare sa punem o conducta de apa ca lumea.Ce au facut autoritatile de nu au curatat noroiul.Dupa ce ca abia mai organizăm si noi cate ceva in mizeria asta de oras,mai facem si pe aia civilizati cand vin altii pe la noi sa faca.Rusine!

   
 3. Marius

  Asa cum ne-ati obisnuit,Incomod Media,sunteti impotriva oricarui eveniment si oricarei schimbari in Targoviste.Toti acei cetateni care au „avut nesansa sa treaca prin centru” au fost fericiti sa vada acele masini,fapt pentru care s-au oprit,au privit,s-au bucurat,iar duminica s-au si deplasat la podul Mihai Bravu sa le vada in actiune!in urma mastodontilor a ramas doar pamant uscat,care se se spala foarte usor,la nivel de primarie..De ce Incomod Media concepe ca mai bine nu exista evenimentul in detrimentul unei curatenii ulterioare?!

   
  • Incomod

   Nici pe departe să fim împotriva unor asemenea evenimente, ci doar am sugerat să fie organizate în altă locaţie, nu fix pe Platoul Prefecturii!

    

Adaugă un Comentariu

*