Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SUPĂRARE: Dâmboviţenii au trimis în Parlamnet o persoană care a ajuns la Târgovişte după GPS!

SUPĂRARE: Dâmboviţenii au trimis în Parlamnet o persoană care a ajuns la Târgovişte după GPS! 

Ionel Petre - preşedinte ALDE Dâmboviţa

Ionel Petre, copreşedinte ALDE Dâmboviţa, şi-a arătat mâhnirea faţă de rezultatul slab pe care partidul pe care îl reprezintă l-a obţinut la alegerile din decembrie 2016, nereuşind să impună măcar un parlamentar.

Liderul judeţean s-a aflat pe primul loc pe lista de candidaţi pentru Senat, deci supărarea este cu atât mai mare. Ionel Petre nu înţelege nici acum, la câteva luni de la consumarea scrutinului electoral, de ce un partid de talia USR, fără reprezentare în Dâmboviţa, a scos un scor mai bun decât ALDE.

„Dâmboviţenii au dat un vot cuiva care nu a existat şi care acum au ca reprezentant în Parlamentul României o persoană care a ajuns la Târgovişte după GPS”, a spus, mâhnit, Ionel Petre.

Copreşedintele ALDE a mai găsit un vinovat pentru eşecul partidului său: o parte a intelectualilor dâmboviţeni, a profesorilor, care „au transmis un semnal de susţinere a USR”.

Ionel Petre recunoaşte că unii dintre membrii ALDE au tratat cu lejeritate campania electorală, neimplicându-se suficient în acţiunile partidului din acea perioadă. Tocmai de aceea vrea ca, în cadrul Delegaţiei Permanente, să fie luată în discuţie şi problema necombatanţilor din ALDE.

Adaugă un Comentariu

*