Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SURSE: Alexandru Oprea, suspendat pentru 1 an. Rămâne preşedintele CJ Dâmboviţa!

SURSE: Alexandru Oprea, suspendat pentru 1 an. Rămâne preşedintele CJ Dâmboviţa! 

alexandru oprea

Biroul Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa, întrunit în această seară, a găsit se pare o soluţie de mijloc în scandalul declanşat săptămâna trecută între preşedintele Organizaţiei – senatorul Adrian Ţuţuianu şi secretarul executiv – Alexandru Oprea. Supărat din cauza unor discuţii avute cu liderul PSD Dâmboviţa, Oprea şi-a înaintat demisia din funcţiile de conducere deţinute în partid.

CITEŞTE ŞI: Împăcarea PSD-iştilor Ţuţuianu şi Oprea a ajuns subiect de pariuri

Miercuri – 15 martie, BPJ a luat act de solicitarea lui Alexandru Oprea şi a amânat până în această seară aplicarea unei sancţiuni. În toată această perioadă, s-a vorbit despre excluderea acestuia din partid şi, implicit, despre pierderea calităţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

CITEŞTE ŞI: Ţuţuianu este ferm. Nu las pe nimeni să aducă prejudicii de imagine partidului

Speculaţiile au fost întărite de Adrian Ţuţuianu, care a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că cine nu înţelege imperativele momentului, fac e un pas în afara partidului sau măcar în lateral, ceea ce s-a şi întâmplat în această seară.

CITEŞTE ŞI: Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a renunţat la toate funcţiile de conducere din partid

Potrivit surselor noastre, Alexandru Oprea a fost sancţionat cu o suspendare de 1 an din partid, dar rămâne şef la Consiliul Judeţean dâmboviţa. VOM REVENI.

Adaugă un Comentariu

*