Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 2, 2021
Sunteți Aici Home » POLITIC » SURSE: Florin Popescu și Andrei Volosevici s-au înscris în Partidul Mișcarea Populară

SURSE: Florin Popescu și Andrei Volosevici s-au înscris în Partidul Mișcarea Populară 

popescu-volosevici

UPDATE: „Am ales PMP deoarece vreau să iau parte la reconstrucția unei DREPTE AUTENTICE în politica românească. Partidul Mișcarea Populară este partidul celor care luptă pentru consolidarea Statului de Drept, pentru independența justiției și pentru modernizarea țării. PMP este singurul partid care sprijină eforturile președintelui Traian Băsescu de a menține țara pe linia de plutire, în ciuda atacurilor fără precedent inițiate de majoritatea USL”, a precizat deputatul Florin Popescu într-un comunicat remis către mass-media.

Pe surse, am aflat că Partidul Mișcarea Populară își îngroașă rapid rândurile. Cinci parlamentari PDL trec cu arme și bagaje la PMP. Printre ei, deputatul de Dâmbovița Florin Popescu – fost președinte al Consiliului Județean și al PDL Dâmbovița – și senatorul de Prahova Andrei volosevici – fost primar al municipiului Ploiești.

Potrivit informațiilor noastre, cei doi vor fi urmați de numeroși membri PDL, unii dintre ei cu state vechi în partid.

Nu este exclus ca și mai mulți liberali să treacă în noua formațiune, în care s-au înscris Elena Udrea și cinci foști consilieri ai lui Traian Băsescu.

Se pare că astăzi, la ora 17:00, se va întruni, la Sighișoara, Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară, care îi va valida pe cei cinci demisionari din PDL.

Adaugă un Comentariu

*