Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SURSE: Fostul prefect de Dâmboviţa, candidat independent pentru Consiliul Judeţean?

SURSE: Fostul prefect de Dâmboviţa, candidat independent pentru Consiliul Judeţean? 

ioan marinescu

Am aflat că Ioan Marinescu, fostul prefect al judeţului Dâmboviţa, va candida pentru un post de consilier judeţean. Potrivit surselor noastre, Marinescu va intra în lupta electorală din postura de independent şi în acest moment adună semnăturile necesare pentru depunerea dosarului de candidatură.

Sunt voci care susţin că fostul prefect de Dâmboviţa nu se mai înţelege cu preşedintele PSD Adrian Ţuţuianu, care nu l-ar fi vrut în primii zece candidaţi ai PSD pentru Consiliul Judeţean, drept pentru care Marinescu a decis să meargă ca independent.

La polul opus, alţii spun că, de fapt, este un joc al PSD, menit să-i asigure o majoritate confortabilă lui Adrian Ţuţuianu, care îşi doreşte un nou mandat de şef al judeţului şi are nevoie de votul consilierilor, nemaifiind ales uninominal.

Răspuns la SURSE: Fostul prefect de Dâmboviţa, candidat independent pentru Consiliul Judeţean?

  1. moshu49

    nimic nou, patent PSD, vezi „independentul” Oprescu la primăria capitalei, de notorietate
    totul este ca electoratul nostru să se prindă și să anihileze prin vot subterana binomului (că-i la modă, nu?) Țuțuianu – Marinescu
    sau poate că ex-prefectul știe de oarece dosare în lucru și-și caută o altă umbrelă

     

Adaugă un Comentariu

*