Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SURSE: Împăcarea PSD-iştilor Ţuţuianu şi Oprea a ajuns subiect de pariuri!

SURSE: Împăcarea PSD-iştilor Ţuţuianu şi Oprea a ajuns subiect de pariuri! 

FOTO ARHIVĂ

Scena politică dâmboviţeană este foarte încinsă în aceste zile. Războiul dintre Adrian Ţuţuianu şi Alexandru Oprea este urmărit cu mare atenţie de cei interesaţi de politică, dar şi de cetăţenii simpli. După şedinţa de miercuri a Biroului Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa, când s-a amânat verdictul până astăzi, la ora 20:00, pe „piaţa pariurilor” a apărut un nou joc de noroc: Se vor împăca sau nu Alexandru Oprea şi Adrian Ţuţuianu?

Foarte mulţi înclină spre soluţia unei împăcări. Cei care nu sunt de acord cu reconcilierea celor doi lideri PSD, indiferent că vorbim despre oameni din partid sau de pe margine, spun că, dacă Adrian Ţuţuianu revine la sentimente mai bune şi nu-l mazileşte pe Alexandru Oprea, va fi mâncat politic, i se duce pe gârlă credibilitatea de lider forte, indiferent ce argumente ar prezenta după. Din câte am auzit, unii membrii ai BPJ al PSD Dâmboviţa au făcut demersuri pentru împăcare. Rezultatul îl vom afla peste câteva ore…

Adaugă un Comentariu

*