Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 15, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TABĂRĂ: Educaţie nonformală în Bucegi! 30 de liceeni participă la „Şcoala montană de iarnă”

TABĂRĂ: Educaţie nonformală în Bucegi! 30 de liceeni participă la „Şcoala montană de iarnă” 

Foto: Asociaţia Ecologică Floare de Colţ

În perioada 7-9 noiembrie 2014 se vor desfăşura în Munţii Bucegi, la Centrul de Agrement „Căprioara”, activităţile practice ale proiectului „Şcoală montană de iarnă”. Vorbim despre a 47-a etapă a programului „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă” – proiect finanţat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa şi realizat de Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, în parteneriat cu Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” – Centrul Local „Naparis” şi Primăria oraşului Fieni.

„Timp de trei zile, 30 de liceeni din judeţul Dâmboviţa, cu vârsta între 14 şi 18 ani, iubitori ai muntelui şi cu rezultate deosebite la învăţătură, vor participa la o tabără de educaţie nonformală, care le va pune la încercare curajul, voinţa şi tenacitatea. Ei vor parcurge trasee de drumeţie, vor intra în peşteri în adâncurile muntelui, vor participa la ateliere de căţărare şi rapel sau vor face acţiuni de ecologizare. Multă mişcare în aer liber, încheiată în sunet de chitară în jurul focului de tabără”, precizează Marius Prun daru – preşedinte Asociaţia Ecologică Floare de Colţ.

Adaugă un Comentariu

*