Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 23, 2018
Sunteți Aici Home » OPINII » Tactici şi mirări

Tactici şi mirări 

ion obagilaDragnea Liviu a şocat! După toată nebunia cu protestele spontane, DNA să vină să vă ia, Ordonanţa 13, anchetarea Guvernului de către procurorii anticorupţie, dezvăluirile lui Ghiţă, protocoale şi binoame, liderul PSD apare liniştit şi, cu guriţa lui bine ascunsă sub mustaţa de pe Vlaşca, spune că demiterea Codruţei Kovesi nu este necesară!

Vorbele de duh ale politicianului, stăpânul absolut al PSD, vin într-o totală şi curioasă contradicţie cu cele ale lui Călin Popescu Tăriceanu, coechipierul de guvernare. Politicienii ăştia, ori vor să ameţească poporul, ori le este teamă de cei care conduc din umbră ţara, ori nu ştiu ce vor cu adevărat iar noi, nefericiţii, i-am ales degeaba.

Poate că nu este necesară debarcarea şefei DNA, dar abuzurile, dezvăluirile ce au dat fiori societăţii, rămân. Dacă nu se întâmplă nimic, nu primim răspunsuri pertinente, nu îmbrobodiri puerile cum ni se oferă acum, este clar, suntem terminaţi, democraţia în care trăim este de fapt, o cuşcă mai mare, plină cu de toate, dar fără libertate!

S-a înmuiat rău Liviu Dragnea! Mieluşel de Paşte. Respectă politica tradiţională, neproductivă pentru popor, un pas înainte şi doi-trei înapoi. Un dans pe care îl agrează aleşii noştri pentru liniştea lor. Să nu facă praf prea mult şi nici să obosească!

Aşa că, dacă Liviu Dragnea o dă la pace cu sistemul, măcar să ne rămână programul de guvernare al PSD, să trăim mai bine, sătui, chiar dacă filaţi, supravegheaţi, interceptaţi telefonic şi ambiental, fotografiaţi şi urmăriţi precum cometa Halley.

Stăm în câmpul tactic, ca proştii, şi aşteptăm să ne cadă în cap bombele. Necazul este că nu ştii de unde vine şi nici ce fel de otravă are în burtă.

Ion Obăgilă

Adaugă un Comentariu

*