Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 24, 2017
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TALENT: Actualul ministrul de Interne a jucat în „Secretul lui Nemesis”

TALENT: Actualul ministrul de Interne a jucat în „Secretul lui Nemesis” 

Scenă "Secretul lui Nemesis" (Sursa foto: stirilekanald.ro)

Carmen Daniela Dan – actualul ministru de Interne şi fost prefect de Teleorman, a apărut, când avea 17 ani, în celebrul film „Secretul lui Nemesis”, care a făcut senzaţie în ultimii ani din comunism – scrie www.stirilekanald.ro. Producţia a fost filmată la liceul unde a învăţat cea care a devenit, pe 4 ianuarie 2017, ministru de Interne în Guvernul Sorin Grindeanu.

Scena îl are în prim-plan pe Gheorghe Dinică, supranumit Nemesis (de fapt, numele personajului este N.M.Siseanu), un fost administrator de bloc care pune bazele unei secte religioase, în ultimii ani ai comunismului. În cautare de adepte, Nemesis poposeşte la Liceul „Zoya Kosmodemyanskaya” (actuala Şcoală Centrală) unde încearcă să seducă mai multe tinere eleve, printre care şi Carmen Daniela Dan. De altfel, actoria a fost marea pasiune a acesteia, pe care n-a avut ocazia să o pună în practică.

La alegerile din 11 decembrie 2016, Carmen Daniela Dan a fost aleasă senator de Teleorman, ulterior fiind votată preşedinte al Comisiei Juridice din Senat. În perioada 15 iunie 2012 – 13 martie 2014, ea a fost subprefect al judeţului Teleorman, devenind apoi prefect. S-a născut la 9 octombrie 1970, în Bucureşti, şi a absolvit în 1989 Liceul de filologie-istorie „Zoia Kosmodemianskaia” din Capitală. În iulie 2000 şi-a dat licenţa în drept la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, după ce a absolvit Facultatea de drept la Universitatea Ecologică Bucureşti. În 2004 şi-a luat diploma de masterat în Managementul Afacerilor Publice Europene la Academia de Studii Economice Bucureşti.

Alte articole:

Adaugă un Comentariu

*