Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TÂLHARII DE LA MARGINE DE DRUM! Trei tineri din Bâldana au atacat două persoane la Vizureşti şi le-au sustras geanta

TÂLHARII DE LA MARGINE DE DRUM! Trei tineri din Bâldana au atacat două persoane la Vizureşti şi le-au sustras geanta 

geanta bani

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au început urmărirea penală împotriva a trei tineri din localitatea Bâldana, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, suspectaţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În fapt, în seara zilei de 23 iunie a.c., cei trei au acostat două persoane ce se deplasau pe raza satului Vizureşti, deposedându-le de o geantă în care se aflau două telefoane mobile şi mai multe documente personale.

Ieri dimineaţă, începând cu ora 06:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari şi Secţiei de poliţie Tărtăşeşti, în colaborare cu luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale au efectuat două percheziţii la domiciliile acestora, ocazie cu care bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate.

Poliţiştii au procedat la reţinerea pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore a acestora, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: IPJ Dâmboviţa

Răspuns la TÂLHARII DE LA MARGINE DE DRUM! Trei tineri din Bâldana au atacat două persoane la Vizureşti şi le-au sustras geanta

  1. Malec

    Din pacate cu tot liberalismul meu anumite fapte se cer sanctionate cu pedeapsa suprema..Imi pare rau ca am ajuns sa gindesc asta ,tocmai in suprema democratie..

     

Adaugă un Comentariu

*