Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » TARGET: UNPR Dâmboviţa şi-a propus să obţină minimum 10% în alegerile locale

TARGET: UNPR Dâmboviţa şi-a propus să obţină minimum 10% în alegerile locale 

bogdan manole unpr

Bogdan Manole, tânărul preşedinte al UNPR Dâmboviţa, a ieşit astăzi în prima sa conferinţă de presă după nominalizarea ca şef al organizaţiei judeţene. Calm, Bogdan Manole a făcut faţă tirului de întrebări venit din partea jurnaliştilor, fără să-şi piardă echilibrul şi cursivitatea discursului.

A mărturisit că a activat 13 ani în organizaţia de tineret a PSD Dâmboviţa, fiind o perioadă de timp chiar lider al tinerilor social-democraţi din Târgovişte, după care, supărat pe politica dusă de seniori, de a-i ţine pe tineri în umbră, de a-i folosi şi trata ca pe nişte supuşi, a decis, împreună cu alţi membri, să intre în rândurile UNPR Dâmboviţa, organizaţie condusă la acea vreme de Dumitru Miculescu.

După trecerea lui Miculescu la PNL, prin preluarea funcţiei de copreşedinte al organizaţiei, Bogdan Manole şi-a urmat liderul. Ulterior, oferindu-i-se oportunitatea de a conduce filiala UNPR Dâmboviţa, s-a întors în acest partid, pe care este decis să-l întărească şi să devină a treia forţă politică din judeţ.

„UNPR Dâmboviţa este pregătit să facă faţă alegerilor locale din luna iunie. Să nu uităm că douăzeci de organizaţii UNPR au trecut la PNL, urmându-l pe preşedintele Dumitru Miculescu. Într-un timp extrem de scurt, prin muncă şi prin determinare, am consolidat structurile din teritoriu cu oameni capabili, care pot face faţă acestui examen electoral. UNPR Dâmboviţa şi-a propus ca la alegerile din iunie să obţină un procentaj format din două cifre”, a precizat Bogdan Manole.

A mai insistat tânărul lider UNPR pe faptul că, în Dâmboviţa, cetăţeanul nu este respectat suficient de către administraţia judeţeană.

Adaugă un Comentariu

*