Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: 10 ore de… reflecţie! Cum îşi motivează liberalii lipsa de la şedinţa CLM

TÂRGOVIŞTE: 10 ore de… reflecţie! Cum îşi motivează liberalii lipsa de la şedinţa CLM 

clm-targoviste

Liberalii dâmboviţeni s-au trezit, din nou, abia după furtună! Cel puţin aşa înţelegem, după ce aruncăm o privire peste comunicatul de presă trimis astăzi, în jurul orei 17:30. În respectivul document, PNL Dâmboviţa face cunoscută motivaţia pentru care nu au participat la şedinţa extraordinară a Consiliului Local Târgovişte, convocată pentru ora 08.00.

Spun liberalii că au decis să nu vină la şedinţă fiindcă nu au timp suficient la dispoziţie pentru a dezbate subiectele supuse aprobării. PNL a considerat că proiectele aflate pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de astăzi, referitoare la rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli, aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului „Modernizarea şi reabilitarea drumului de centură al municipiului Târgovişte”, trebuie să fie, obligatoriu, discutate în comisiile de specialitate.

Nu negăm că au dreptate, că au nevoie oamenii să analizeze mai mult proiectele de hotărâre, dar ar fi fost mai nimerit ca o astfel de precizare să apară înainte de şedinţa Consiliului Local, nu la 10 ore după! Ar fi avut mai mult efect pentru a contracara ideea apărută în sânul opiniei publice cum că liberalii boicotează dezvoltarea urbei.

Primarul Cristian Daniel Stan a convocat o nouă şedinţă extraordinară a Consiliului Local Municipal Târgovişte pentru miercuri – 21 septembrie 2016, de la ora 16:00.

Adaugă un Comentariu

*