Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TÂRGOVIŞTE: 800 de oameni au susţinut în stradă moţiunea PNL împotriva Guvernului Tudose. VIDEO

TÂRGOVIŞTE: 800 de oameni au susţinut în stradă moţiunea PNL împotriva Guvernului Tudose. VIDEO 

protest PNL Dambovita 3

Liberalii au profitat astăzi de moţiunea de cenzură iniţiată şi susţinută de parlamentarii PNL şi USR, pentru a-şi verifica, la nivelul întregii ţări, capacitatea de mobilizare a simpatizanţilor partidului, dar şi a românilor care nu sunt de acord cu politicile socio-economice promovate de PSD şi ALDE.

protest PNL Dambovita 2

La Târgovişte, astă-seară, la ora 18:00, aproximativ 800 de oameni s-au adunat în Piaţa Tricolorului pentru a susţine moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose. S-au scandat lozinci anti-guvernamentale, iar liderii locali ai PNL au făcut o radiografie guvernării PSD, pe care o consideră a fi una catastrofală pentru România.

protest PNL Dambovita 1

Liderul liberalilor dâmboviţeni a dat apoi citire unui rezumat al textului moţiunii, pe care, ulterior, i l-a înmânat prefectului judeţului, Antonel Jîjîie.

VIDEO

Răspuns la TÂRGOVIŞTE: 800 de oameni au susţinut în stradă moţiunea PNL împotriva Guvernului Tudose. VIDEO

  1. tass

    am sila.am scarba.din ce in ce ne prosteste politicul.cand partidul din care facea parte un mascarici de primar ne lua 25%din salariu nu a iesit mai nimeni in sytada.ete acuma s-a gasit toata lumea cunoscatoare de drept penal face demonstratii.de unde atata cunostere pe noi?a…da.avem facultate de drept la targoviste.si mai avem si facultate destiinte economice.sa ne spuna domnul primar.daca vin ei la putere ne da inapoi cei 25% furatide boc?

     

Adaugă un Comentariu

*