Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Ai venituri reduse? Poţi fi scutit de la plata impozitului pe clădire şi teren!

TÂRGOVIŞTE: Ai venituri reduse? Poţi fi scutit de la plata impozitului pe clădire şi teren! 

cristian-stan

Târgoviştenii cu venituri reduse vor beneficia şi în anul fiscal 2017 de facilităţi fiscale. Primarul Cristian Daniel Stan a precizat că se vor acorda scutiri de la plata impozitului pentru clădirea şi terenul folosite ca domiciliu tuturor persoanelor fizice ale căror venituri lunare sunt mai mici decât salariul minim brut pe ţară. De asemenea, nu vor plăti impozit târgoviştenii care primesc indemnizaţie de şomaj sau ajutor social.

Persoanele care se încadrează pentru această facilitate fiscală trebuie să depună o cerere în acest sens, până la 31 decembrie 2016, la Serviciul Impozite şi Taxe situat pe strada Grigore Alexandrescu, bl E4, parter. Se vor ataşa obligatoriu mai multe documente justificative, respectiv: copie de pe cartea de identitate a proprietarului sau coproprietarului, copie de pe actul de proprietate sau coproprietate, adeverinţă de venituri, cupon de pensie, orice alt document din care să rezulte veniturile lunare realizate în anul 2016, documente din care să rezulte că beneficiază de ajutor de şomaj sau ajutor social, declaraţie cu veniturile realizate lunar în anul 2016, dată de fiecare proprietar şi/sau coproprietar, după caz. Modelul acestui document există la ghişeele Serviciului Taxe şi Impozite.

Atenţie! beneficiază de această facilitate fiscală târgoviştenii care nu dețin și alte proprietăți imobiliare, cu excepția celor dobândite prin moștenire.

Adaugă un Comentariu

*