Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Ai venituri sub salariul minim? Cere la Primăriei scutirea de la plata impozitului!

TÂRGOVIŞTE: Ai venituri sub salariul minim? Cere la Primăriei scutirea de la plata impozitului! 

conferinta cristian stan

Astăzi, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, a anunţat că a propus Consiliului Local, iar aleşii au votat pentru păstrarea taxelor şi impozitele locale la nivelul anului 2017.

„Deşi există multe constrângeri bugetare, din analiza pe care am realizat-o la nivelul compartimentelopr de specialitate, am ajuns la concluzia că putem menţine coantumul impozitelor şi taxelor locale ca şi în 2017″, a spus edilul, care a precizat, totodată, că se păstrează şi facilităţile fiscale.

Prin urmare, târgoviştenii cu venituri sub salariul minim brut pe economie (1.250 lei pentru luna ianuarie 2017, respectiv 1.450 de lei pentru lunile februarie-decembrie 2017) nu vor plăti impozit pentru locuinţa de domiciliu şi terenul aferent.

„Cetăţenii care doresc să beneficieze de aceste facilităţi mai au la dispoziţie două săptămâni pentru a depune dosarele la Serviciul Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei”, a spus primarul Cristian Daniel Stan.

În municipiul Târgovişte, în 2017, circa 700 de proprietari au beneficiat de oportunitatea de a fi scutiţi de la plata impozitului pentru clădirea şi terenul aferent locuinţei de domiciliu.

Adaugă un Comentariu

*