Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 19, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIŞTE: Aranjamentele florale din zona Pieţei 1 Mai au fost devastate!

TÂRGOVIŞTE: Aranjamentele florale din zona Pieţei 1 Mai au fost devastate! 

flori-devalizate-1

Este greu să apreciem lucrurile bune, cele care au darul de a ne face viaţa mai frumoasă, de a colora cenuşiul care, de obicei, ne îmbolnăveşte mintea şi sufletul. Eforturile autorităţilor locale, puţine, multe sau la stadiul de încercări timide, de a reda suflul acestui oraş pierdut în abisul unor aşezări comune ar trebui apreciate şi respectate.

Bucăţică cu bucăţică, pas cu pas, municipiul noastru poate deveni un oraş frumos. Dar, ce te faci cu concitatidii noştri care au apucături barbare, care se comportă ca nişte hoarde oarbe care calcă totul în picioare? Aşa s-a întâmplat noaptea trecută, când aranjamentele florale cu crizanteme, din zona Pieţei 1 Mai, au fost devastate de persoane rămase încă neindentificate.

flori-devalizate-2Zeci de plante au fost smulse din pământ, furate sau distruse. Nimeni nu ştie nimic, nimeni nu a văzut nimic. Locuitorii din zonă, temători, spun că ar fi vorba de persoane care le-ar fi smuls pentru a le comercializa la colţ de stradă. Oamenii cred că poliţia ar putea să îi depisteze dacă ar urmări imaginile înregistrate de camerele de supraveghere ale unor unităţiu comerciale din zonă.

Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgovişte, dezaprobă compartamentul acestor concetăţeni care nu au respect pentru urbea noastră. Edilul spune că va face tot ce îi stă în putinţă pentru ca răufăcătorii să fie identificaţi şi să răspundă pentru faptele lor.

flori-devalizate-3

Adaugă un Comentariu

*