Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Asfaltările în Cartierul Sârbi se vor finaliza cu şase luni mai devreme

TÂRGOVIŞTE: Asfaltările în Cartierul Sârbi se vor finaliza cu şase luni mai devreme 

conferinta matei voievod 3

Lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere demarate de Primăria Târgovişte în Cartierul Matei Voievod (Sârbi) se execută într-un ritm peste aşteptări, a precizat edilul Cristian Daniel Stan, care a efectuat astăzi o vizită de lucru pe şantier, împreună cu viceprimarii Carmen Holban şi Cosmin Bozieru, cu city-managerul Liviu Stoica şi directorii serviciilor din subordine.

„Proiectul este, în procent de 65-70%, finalizat. Termenul de execuţie era aprilie 2017, dar eu vreau ca septembrie 2016 să fie ultima lună în care lucrăm în Cartierul Matei Voievod, pe acest proiect.

Discutăm de trei kilometri de asfalt şi lucrări care vizează preluarea apelor, lucrări cu o valoare totală de aproximativ patru milioane de lei”, a declarat Cristian Daniel Stan.

conferinta matei voievod 1Primarul Târgoviştei a mai precizat că urmează să fie implementat un proiect ce vizează extinderea reţelei de canalizare în Cartierul Matei Voievod şi încă unul pe zona de infrastructură rutieră, în care să fie cuprinse restul străzilor rămase neasfaltate. A mai spus edilul Cristian Daniel Stan că s-a aplicat, pentru prima dată în municipiul Târgovişte, o metodă nouă de pregătire pentru turnarea covorului asfaltic, respectiv balastarea cu beton stabilizat, iar de acum încolo aşa se va lucra în oraş.

conferinta matei voievod 2

Răspuns la TÂRGOVIŞTE: Asfaltările în Cartierul Sârbi se vor finaliza cu şase luni mai devreme

  1. Sarbul

    Si cincinalul in 4 ani , nu-i asa avocatel de paravan ce esti????? Imaginea este interesanta. Se transmite ideea (pe stil american) ca oricat de mediocru ai fi in Dambovita poti reusi sa ajungi smecher de jmecher si sa te pishi atat pe prostii ca se uita in gura ta cat si pe cei destepti care s-au trezit subordonati de masa de proshti majoritara in D-ta.

     

Adaugă un Comentariu

*