Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 10, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TÂRGOVIŞTE: Asociaţia Răducanu Tudorică şi-a început activitatea în sprijinul celor neajutoraţi

TÂRGOVIŞTE: Asociaţia Răducanu Tudorică şi-a început activitatea în sprijinul celor neajutoraţi 

daruri-tudorica-raducanu-2

Omul de afaceri Tudorică Răducanu, fost preşedinte al Organizaţiei Partida Romilor Pro Europa Târgovişte, a pus bazele, chiar în aceste zile de sărbătoare, unei asociaţii cu scop umanitar şi lucrativ care-i poartă numele. Tudorică Răducanu a hotărât să se dedice activităţilor sociale, să-i ajute pe cei nevoiaşi, copii şi bătrâni cu venituri reduse, pe cei care trăiesc în unităţile de protecţie ale statului.

daruri-tudorica-raducanu-3

„Nu sunt genul de om care să stau pe margine şi să privesc la ceea ce se întâmplă în jurul meu. Deocamdată, m-am retras din politică, dar nu am uitat de oameni, de copiii şi de bătrânii care au în continuare nevoie de sprijinul nostru. Totdeauna am fost alături de cei nevoiaşi, i-am sprijinit, am încercat să le aduc câte o rază de bucurie în preajma marilor sărbători creştine şi nu numai.

daruri-tudorica-raducanu-1

Asociaţia «Răducanu Tudorică» pe care am înfiinţat-o chiar în aceste zile de har şi speranţe, va derula în primul rând proiecte sociale, umanitare, vom asigura burse pentru copiii meritorii, indiferent de etnie.

Am hotărât ca, în cadrul acestei asociaţii, să atrag mai mulţi oameni de afaceri din municipiul Târgovişte şi, împreună, să elaborăm proiecte ce vizează dezvoltarea economică a oraşului nostru, crearea de locuri de muncă.

Vom veni cu propuneri, cu idei către administraţia târgovişteană, ne vom consulta cu edilii, vom căuta să ajungem la acele puncte comune care înseamnă prosperitate şi bine pentru concetăţenii noştri”, ne-a declarat Tudorică Răducanu.

daruri-tudorica-raducanu-4Astă-seara, la Restaurantul Royal Rezident din Târgovişte, a sosit Moş Crăciun. Tudorică Răducanu a pregătit 500 de pachete cu dulciuri pentru copiii din cartierele oraşului. 120 de micuţi s-au întâlnit cu Moş Crăciun, i-au cântat colinde şi au fost răsplătiţi cu daruri. Celelalte 380 de pachete vor fi împărţite de Moş Crăciun copiilor acasă.

Adaugă un Comentariu

*