Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIŞTE: Bărbat de 43 de ani ameninţă că se aruncă de pe un bloc turn din Micro IV

TÂRGOVIŞTE: Bărbat de 43 de ani ameninţă că se aruncă de pe un bloc turn din Micro IV 

sinucigas micro IV 4

Un târgoviştean de 43 de ani a pus autorităţile în mişcare, după ce s-a urcat pe un bloc turn din Micro IV şi ameninţă că se aruncă în gol. Bărbatul este cercetat într-un dosar penal pentru o tâlhărie pe care ar fi comis-o în luna martie. Se pare că ar fi aflat că măsura arestului la domiciliu ar urma să fie schimbată cu încarcerarea şi din această cauză ar dori să-şi încheie socotelile cu viaţa.

UPDATE: După patru ore, târgovişteanul Titel Bercea s-a aruncat în gol de pe bloc!

sinucigas micro IV 6

Prietenii care au reuşit să-l contacteze spun că Titel Bercea, zis Capone, este disperat şi pentru faptul că şi-a pierdut întâi familia, apoi şi iubita, care l-ar fi alungat din casă. Bărbatul locuia împreună cu aceasta într-un bloc din apropiere. În acelaşi imobil trăiesc şi fosta soţie şi copilul lor.

sinucigas micro IV 3

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la ISU, Jandarmerie, Poliţie, Poliţie Locală şi Ambulanţă. Un negociator al Jandarmeriei se află de câteva ore în podul blocului, la câţiva metri distanţă de Titel, pe care încearcă să-l convingă să renunţe la gândul sinucigaş. În tot acest timp, bărbatul de 43 de ani a fumat ţigară după ţigară şi a golit o sticlă de suc. Între timp, din cauza frigului, a luat peste tricou un pulovor şi i-ar fi cerut negociatorului să i se aducă ceva de mâncare.

sinucigas micro IV 7

Jos, pompierii au instalat mai multe perne de aer. Operaţiunile sun coordonate de col. Viorel matei – inspector şef Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa şi col. Raul Ilie Constantinescu – inspector şef Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă Dâmboviţa. VOM REVENI.

sinucigas micro IV 5 sinucigas micro IV 1 sinucigas micro IV 2

Răspuns la TÂRGOVIŞTE: Bărbat de 43 de ani ameninţă că se aruncă de pe un bloc turn din Micro IV

  1. Scherer

    Si din pacate tot a,sarit cu tot cu perna lor minune

     

Adaugă un Comentariu

*