Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TÂRGOVIŞTE: Bărbat de 57 de ani a tâlhărit pe stradă un copil de 8 ani!

TÂRGOVIŞTE: Bărbat de 57 de ani a tâlhărit pe stradă un copil de 8 ani! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: ziarulunirea.ro)

Poliţiştii târgovişteni de la Investigaţii Criminale l-au identificat pe bărbatul care a tâlhărit, în data de 10 aprilie, un băieţel de 8 ani, care se deplasa pe o stradă din oraş. Individul, în vârstă de 57 de ani, i-a smuls copilului telefonul mobil din mână şi dus a fost. Oamenii legii l-au reţinut pentru 24 de ore şi urmează să-l prezinte în faţa instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Pentru a nu deveni victima unei tâlhării, poliţia dâmboviţeană vă recomandă:
– Atunci când vă deplasaţi prin zone aglomerate sau mai puţin tranzitate, nu vă expuneţi la vedere bijuteriile, telefonul mobil şi manifestaţi atenţie sporită asupra poşetelor, genţilor şi portmoneelor.
– Când vorbiţi la telefonul mobil pe stradă, manifestaţi atenţie la persoanele din jurul dumneavoastră şi observaţi-le reacţia.
– Dacă se încearcă smulgerea bunurilor personale, acţionaţi prompt şi alertaţi persoanele din imediata apropiere.
– Dacă sunteţi în pericol, cereţi sprijinul persoanelor de pe stradă, intraţi în cel mai apropiat magazin sau sunaţi la uşa unei locuinţe cu ferestre luminate.
– Opuneţi rezistenţă numai dacă integritatea dumneavoastră fizică nu este pusă în pericol. În caz contrar, renunţaţi la obiectele pretinse de agresor şi anunţaţi imediat Poliţia la 112.

Adaugă un Comentariu

*