Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Ca lunea! Şedinţa Consiliului Local a fost amânată din lipsă de cvorum

TÂRGOVIŞTE: Ca lunea! Şedinţa Consiliului Local a fost amânată din lipsă de cvorum 

clm-targoviste-1

Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Târgovişte, convocată pentru astăzi de primarul Cristian Daniel Stan, a fost ratată! Aleşilor târgovişteni, probabil li s-a părut matinală ora de desfăşurare – 08.00 sau au fost prinşi în alte activităţi de genul să-şi ducă copiii la şcoală sau grădiniţă, operative pe la Consiliul Judeţean, concedii ori, pur şi simplu, directivă de partid, cum pare să fii fost în cazul liberalilor care au absentat in corpore.

Oricum, dacă reprezentanţii PSD ar fi fost prezenţi, şedinţa s-ar fi putut ţine, iar o serie de proiecte ar fi putut fi aprobate. Din 21 de aleşi, astăzi au fost prezenţi în sală doar 9. După circa 20 de minute de aşteptare, preşedintele de şedinţă a anunţat că întâlnirea de lucru se amână.

Pe ordinea de zi figurau opt puncte de dezbatere şi aprobare, printre care: proiect de hotărâre privind modificarea regulamentului finanţărilor nerambursabile de la bugetul local al municipiului Târgovişte, alocate pentru activităţi non profit de tineret; proiect privind desemnarea reprezentanţilor autorităţii locale în comisiile de concurs pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de pe teritoriul municipiului Târgovişte şi proiect de hotărâre privind modificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Târgovişte pe anul 2016. Şedinţa va fi reluată la o dată care, deocamdată, nu a fost anunţată.

Adaugă un Comentariu

*