Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 11, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIŞTE: Cadou inedit de Moş Nicolae, oferit elevilor la iniţiativa deputatei Carmen Holban

TÂRGOVIŞTE: Cadou inedit de Moş Nicolae, oferit elevilor la iniţiativa deputatei Carmen Holban 

carmen holban muzeu 4

30 de elevi din Târgovişte au vizitat astăzi, 7 decembrie 2017, la iniţiativa deputatei Carmen Holban şi a Organizaţiei de femei a PSD Târgovişte, pe care o conduce, expoziţia „Aurul şi argintul antic al României”, găzduită în această perioadă de Muzeul Judeţean de Istorie. De altfel, doamnele social-democrate îşi îndreaptă permanent atenţia asupra copiilor. Fie că vorbim despre elevi excepţionali sau despre şcolari care provin din medii defavorizate, pentru toţi au găsit o soluţie şi i-au sprijinit.

carmen holban muzeu 1

Vizita efectuată astăzi la Muzeul de Istorie din Târgovişte, ne-a declarat deputata Carmen Holban, a constituit cadoul de Moş Nicolae. Dincolo de dulciurile oferite cu mult drag, PSD-istele au considerat că este important ca elevii să descopere tezaurul României, piese unice, pe care multe muzee din lume şi-ar dori să le aibă în colecţii.

carmen holban muzeu 2Copiii au beneficiat de ghidaj specializat, iar expunerea a fost una care a ţinut cont de vârsta lor. Pe noi, adulţii care am privit de pe margine, ne-a impresionat faptul că micuţii erau numai ochi şi urechi! Şi bine au făcut, întrucât, aşa cum a punctat Ernest Oberlander – directorul Muzeului Naţional de Istorie a României, cu ocazia vernisajului, va mai trece o generaţie până când „vom mai fi în stare să facem o expoziţie de asemenea amploare, o expoziţie în care sunt adunate 1004 piese din cea mai importantă categorie a patrimoniului românesc”.

Expoziţia „Aurul şi argintul antic al României” poate fi vizitată la Muzeul de Istorie din Târgovişte până în data de 2 februarie 2018. Nu o rata!carmen holban muzeu 3

carmen holban muzeu 5

Adaugă un Comentariu

*