Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 14, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TÂRGOVIŞTE: Câine omorât cu sadism şi aruncat lângă o troiţă din Cartierul Sârbi

TÂRGOVIŞTE: Câine omorât cu sadism şi aruncat lângă o troiţă din Cartierul Sârbi 

caine-omorat-1

Se spune că, în această perioadă din an, suntem cu toţii mai buni, mai blânzi, ne manifestăm iubirea mai puternic… Şi, totuşi, unii semeni de-ai noştri au sufletul atât de întunecat şi se dedau la acte de sadism chiar şi acum, înaintea Crăciunului. Astăzi, lângă troiţa care duce spre terenurile sârbilor din Târgovişte, în Cartierul Matei Voievod, a fost găsit aruncat leşul unui câine căruia îi fusese spintecat capul. Fotografiile postate pe internet de Cristina Păun – preşedinta Asociaţiei „Sufleţel” au stârnit un val revoltă. Oamenii sunt de-a dreptul oripilaţi cum a putut cineva să-i dea în cap unui biet căţeluş un pic mai mare decât o pisică.

„Cum poate un om să trăiască frumos… cu atâta cruzime în suflet? Cum poate să doarmă liniştit? Acest om nu are dreptul să trăiască printre oamenii civilizaţi pentru că el este încă în epoca primitivă! Vrem legi, aplicarea şi respectarea lor. Legi împotriva violenţei, atât pentru oameni, cât şi pentru animale! Prea multă violenţă…”.

Cristina Păun oferă 200 de euro recompensă celui care va furniza informaţii reale cu privire la făptuitor. Este convinsă că poate fi găsit. Oraşul este mic, iar cartierul Matei Voievod este şi mai mic. Vrea să-l dea pe mâna legii, chiar dacă, la nervi, a scris că l-ar omorî cu mâna ei. Iubitorii de animale i-au sugerat să-l fotografieze şi să-l arate lumii prin intermediul internetului, fiindcă îşi va primi astfel pedeapsa binemeritată pentru fapta lui oribilă.

„Trist şi deprimant, că unii care pretind că ar fi creştini, că respectă tradiţiile şi că merg la biserică, sunt atât de cruzi şi inumani. Mi-e groază când mă gândesc că asemenea bestii trec pe lângă noi. Aşa vor ajunge şi ei…”.

Oamenii sunt sceptici cu privire la identificarea făptaşului, fiindcă, spun ei, autorităţile nu se vor implica. Anul trecut, tot într-o perioadă cu profunde semnificaţii religioase, mai precis în Săptămâna Patimilor, unul sau
mai mulţi târgovişteni s-au distrat împuşcând câini în zona platformei industriale a oraşului. Medicii veterinari au extras din trupul firav al unui căţeluş găsit agonizând pe marginea şoselei nu mai puţin de 24 de alice. Făptaşii nu au fost găsiţi…

2 Răspunsuri la TÂRGOVIŞTE: Câine omorât cu sadism şi aruncat lângă o troiţă din Cartierul Sârbi

 1. Vasilescu Mariana Livia

  Asteptam ca Politia sa se autosesizeze si sa identifice faptasul rpin metode specifice- exista suspiciuni ca ar fi vorba despre un caine cu stapan- il recunosc vecinii??
  Din Legea 205/2004 de protectia animalelor art. 6 „omorarea animalului cu intentie” este infractiune, sanctionata cu inchisoare sau amenda penala.
  Cel care a facut o asemenea atrocitate, este un pericol public si poate actiona potential si asupra unui om.

   
 2. RUSINE RUSINE !!

  rusine si doar rusine !!!…in primul rand autoritatilor lacome si nesatule…ca de acolo vin toate relele !!! nu se aplica nici o lege in nici o directie, ca daca ar fi altfel, bipezi nemernici ar fi cu mult mai putini !

   

Adaugă un Comentariu

*