Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIŞTE: Clubul Victorioşilor, spectacol gratuit la Teatrul Tony Bulandra

TÂRGOVIŞTE: Clubul Victorioşilor, spectacol gratuit la Teatrul Tony Bulandra 

Sursa foto: Clubul Victorioşilor

Joi, 15 decembrie, de la ora 17:00, componenţii Grupului Naţional „Clubul Victorioşilor” vă invită să participaţi la spectacolul „Steluţe de sărbători”, pe care-l organizează la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte. Invitaţi de onoare talentaţii cursanţi de la „Happy Dance Academy”, by Daniela Rotari. Intrarea este liberă!

2016 a fost un an spectaciulos pentru victorioşi. Aceştia au reuşit să-şi doboare recordul de 170 de premii, înregistrat în 2015, obţinând… 216 diplome, plachete şi medalii, cele mai multe fiind primite la Piatra Neamț, Arad, Bran, Buzău, Craiova, Braşov, Constanța, Bucureşti, Iedera şi Târgovişte. Cel mai recent festival la care au participat, „Bran Winter Fest”, le-a adus în palmares şapte trofee şi cinci premii întâi. Pe plan internaţional, Clubul Victorioşilor s-a remarcat în Serbia, Bulgaria, Ucraina şi Italia. Alte realizări ale anului 2016: organizarea la Târgovişte a Festivalului Naţional „Întâlnirea Mini-Vedetelor lângă Turnul Chindiei” şi realizarea filmului artistic „Piticii Albei ca Zăpada”, care a avut premiera în luna iunie.

Coordonatorii Grupului, Viorica şi Victor Mihalache, au fost răsplătiţi pentru activitatea depusă cu trofee în cadrul „Galei de Tineret” – Dâmboviţa 2016.

Adaugă un Comentariu

*