Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 18, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIŞTE: Complexul Turistic de Nataţie, un an de la inaugurare!

TÂRGOVIŞTE: Complexul Turistic de Nataţie, un an de la inaugurare! 

Sursa foto: Facebook

Astăzi, se împlineşte un an de la deschiderea Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte, o investiţie de succes a administraţiei publice locale, având în vedere că perimetrul a devenit cel mai atractiv loc pentru petrecerea timpului liber din oraş, dar şi pentru organizarea unor competiţii sportive de anvergură la nivel naţional.

Complexul se întinde pe 10 hectare şi cuprinde ştrand, bazin olimpic acoperit de înot, saune, sală de forţă, terenuri de tenis, de baschet, de mini-fotbal şi pentru volei pe nisip, zone poentru biciclete şi role, amfiteatru, spaţii de joacă pentru copii şi 250 de locuri de parcare. Totul este monitorizat video şi supravegheat de agenţi specializaţi. TARIFE.

„Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în activitatea de acolo, deopotriva directori, casieri, salvamari, instalatori sau electricieni pentru eforturile depuse! Sigur că lucrurile pot fi îmbunatăţite, dar, atunci când există responsabilitate şi profesionalism, orice obstacol poate fi depăşit”, este masajul primarului municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, pentru echipa de la Complexul Turistic de Nataţie, cu prilejul aniversării primului an de existenţă.

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Adaugă un Comentariu

*