Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TÂRGOVIŞTE: Concert aniversar „Corul Preludiu, 45 de ani de activitate”, gratuit la Teatrul Tony Bulandra!

TÂRGOVIŞTE: Concert aniversar „Corul Preludiu, 45 de ani de activitate”, gratuit la Teatrul Tony Bulandra! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: tinerimearomana.ro)

Duminică, 29 octombrie 2017, de la ora 19:00, Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte găzduieşte concertul aniversar „Corul Peludiu, 45 de ani de activitate”. Intrarea este liberă! Veţi avea parte de momente sublime, aşa că nu mai staţi pe gânduri!

Mereu primenit, trecând de la statutul de cor de amatori la cel de formaţie profesionistă, „Preludiu” își aduce o deosebită contribuţie la transmiterea actului artistic în rândurile publicului meloman din România şi din străinătate, remarcându-se măiestria sa interpretativă prin prospețimea și, în acelaşi timp, prin maturitatea sa. Secretul rezidă, desigur, în talentul şi muzicalitatea nativă a coriştilor, dublate de aprofundate studii muzicale, dar, fără îndoială, trebuie căutat şi în muzicalitatea, rafinamentul şi deosebitul simţ artistic al dirijorului Voicu Enăchescu, decorat cu Ordinul „Meritul Cultural” în Grad de Comandor pentru promovarea culturii.

Repertoriul Corului de cameră „Preludiu” cuprinde peste 400 de lucrări de muzică preclasică, clasică şi romantică, colinde de Crăciun şi cântece religioase, muzică românească şi cântece din muzica popoarelor, lucrări din literatura contemporană şi lucrări vocal-simfonice.
VIDEO

Adaugă un Comentariu

*