Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, decembrie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Cum va arăta Piaţa Mihai Viteazul şi când va fi gata!

TÂRGOVIŞTE: Cum va arăta Piaţa Mihai Viteazul şi când va fi gata! 

piata mihai viteazul 2

Lucrările de reamenajare a Pieţei Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor) din Târgovişte au intrat într-un ritm normal de execuţie, după ce anul trecut constructorul abandonase efectiv şantierul. Primăria a fost nevoită să notifice rezilierea contractului şi să continue investiţia cu firma din Bucureşti care se ocupa de aprovizionarea cu materiale. Edilul Cristian Daniel Stan este mulţumit acum de ritmul lucrărilor şi spune că Piaţa Mihai Viteazul va fi gata până la jumătatea lunii mai.

piata mihai viteazul 3

„În afară de suprafaţa cu granit de trei tipuri, care înseamnă aproximativ 5.300 mp, vom avea 29 de bănci – 15 de granit şi 14 de lemn, 13 stâlpi de iluminat public şi 13 bolarzi, care vor reglementa accesul în piaţă. De asemenea, vor fi pergole, jardiniere, rastele pestru biciclete. Pe scurt, această piaţă se va schimba radical. În funcţie de condiţiile meteo, sper ca, până cel târziu în data de 15 mai, să avem piaţa finalizată la nivel de recepţie. Am avut indicator undeva la 2,4 milioane de lei. S-a închis, în urma licitaţiei, la 1,6 milioane de lei”, a declarat primarul Cristian Daniel Stan, care a vizitat astăzi şantierul împreună cu viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.

piata mihai viteazul 1Edilul a anunţat, de asemenea, că mâine va semna contractul pentru Grădiniţa nr. 16. „Este un proiect finanţat prin PNDL, un proiect de peste 1 milion de lei. Vizează anvelopări, schimbări de tâmplărie, pardoseli, din care Ministerul suportă 40%”.

Adaugă un Comentariu

*