Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 13, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TÂRGOVIŞTE: Deputatul Lupescu le-a dus daruri elevilor-artişti de la Şcoala Smaranda Gheorghiu

TÂRGOVIŞTE: Deputatul Lupescu le-a dus daruri elevilor-artişti de la Şcoala Smaranda Gheorghiu 

daruri dumitru lupescu 1

Deputatul USR Dumitru Lupescu, ales în circumscripţia electorală Dâmboviţa, a mers astăzi, 20 decembrie 2017, cu daruri la Şcoala Smaranda Gheorghiu din Târgovişte. Parlamentarul i-a avut în vedere pe elevii talentaţi şi a promis că, de acum înainte, se va întâlni periodic cu aceştia, fiindcă doreşte să-i cunoască mai bine.

De asemenea, i-a îndemnat să nu neglijeze nici materiile de studiu. Ca să-i canalizeze în această direcţie, le-a dezvăluit că, la finalul anului de învăţământ, îi va premia pe cei mai merituoşi copii din şcoală.

Întâlnirea s-a transformat, în final, într-un minispectacol, elevii susţinând pentru oaspetele lor un program artistic constând în dansuri bulgăreşti şi colinde evreieşti şi româneşti.

daruri dumitru lupescu 3

Fiecare copil a primit din partea deputatului Lupescu un pachet cu dulciuri şi fructe, iar şcoala a fost dotată cu materiale didactice pentru orele de desen şi educaţie tehnologică, precum şi o staţie audio, astfel că, de acum înainte, serbările se vor desfăşura în cu totul alte condiţii tehnice!

„Am ales Şcoala Smaranda Gheorghiu, pentru că elevii provin din medii sociale diferite şi pentru că sunt copii cu multe nevoi. Cât priveşte premiile pe care le voi acorda la sfârşitul anului şcolar pentru rezultatele obţinute la învăţătură, acestea pot lua diverse forme. Vom conlucra în acest sens cu corpul profesoral, cu administraţia locală, cu Asociația Zaedno a Bulgarilor din Târgoviște, cu Asociaţia Bulgarilor din România şi cu reprezentanții etniei rome”, ne-a declarat deputatul USR Dumitru Lupescu.

Parlamentarul şi-a propus ca, de acum înainte, să nu-i scape din ochi pe elevii de la Şcoala Smaranda Gheorghiu din Târgovişte, aşa că şi-a programat deja următoarea vizită pentru data de 24 ianuarie – Ziua Micii Uniri, ocazie cu care va alege să-i încurajeze pe copiii cu cele mai bune rezultate la învăţătură în semestrul I.

daruri dumitru lupescu 2

Adaugă un Comentariu

*