Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TÂRGOVIŞTE: Doamnele social-democrate i-au scos la joacă pe copiii fără părinţi

TÂRGOVIŞTE: Doamnele social-democrate i-au scos la joacă pe copiii fără părinţi 

OFSD daruri copii 3

Organizația Femeilor Social Democrate a Municipiului Târgovişte, condusă de deputata Carmen Holban, a ales anul acesta să aducă, în preajma Sărbătorilor Pascale, un strop de speranţă şi fericire pe chipurile copiilor din sistemul de protecţie socială al statului, după ce, în anii trecuţi, a desfăşurat programul „Mame speciale pentru copii speciali”, în cadrul căruia atenția a fost îndreptată către mamele eroine, care dau zilnic comunităţii o lecție de viață, constând în putere, curaj și echilibru. Acţiunea de astăzi a OFSD Târgovişte s-a desfășurat în incinta unui loc de joacă din Târgoviște.

OFSD daruri copii 2

„Ne-am dorit să aducem în atenția comunității faptul că toți copiii au dreptul la integritate fizică și morală, au dreptul la educație. Au, de asemenea, dreptul de a fi iubiți necondiționat, de a nu fi discriminați, precum și dreptul de a fi fericiți. Acestora nu le trebuie refuzat dreptul la dezvoltatere și integrare socială”, precizează deputata Carmen Holban – preşedinte OFSD Târgovişte.

OFSD daruri copii 4 OFSD daruri copii 1

Adaugă un Comentariu

*