Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, decembrie 2, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TÂRGOVIŞTE: Doliu printre angajaţii BEDA. Lorin Porojan a pierit într-un accident rutier pe A2

TÂRGOVIŞTE: Doliu printre angajaţii BEDA. Lorin Porojan a pierit într-un accident rutier pe A2 

Sursa foto: Facebook

Vestea că Lorin Porojan nu mai este a căzut ca un trăsnet peste cei care-l cunoşteau. Tânărul de 30 de ani, care a pierit, noaptea-trecută, într-un accident rutier pe drumul spre mare, era consilier service turisme la Beda Impex SRL Târgovişte. Toată lumea îl aprecia pentru profesionalismul său, pentru politeţea şi bunul simţ de care dădea dovadă în relaţia cu clienţii.

Lorin urma să se căsătorească în această vară. În acest moment, nu se cunosc cu exactitate circumstanţele în care s-a petrecut tragedia. Maşina în care se aflau împreună cu iubita sa Andreia a intrat cu forţă în spatele unui autotren. Încă două autoturisme care se deplasau în aceeaşi direcţie de mers nu au mai putut evita impactul şi au fost implicate în evenimentul rutier petrecut la km 111, pe teritoriul judeţului Călăraşi.

Medicii au depus eforturi disperate pentru a-i salva viaţa tânărului târgoviştean, care a fost găsit încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru Lorin. Prietena acestuia a fost transportată la spital şi se află, se pare, în afara oricărui pericol.

Adaugă un Comentariu

*